Richiesta di prenotazione

Agriturismo met zwembad

Agriturismo "Podere il Belvedere su Cortona" ligt in het hart van de Chiana-vallei (Valdichiana) en is de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie in de groene heuvels van Toscane.
Het agriturismo ligt in de provincie Arezzo op slechts 40 minuten rijden van Siena. In de vallei is ook het prachtige en beroemde stadje Cortona te vinden, dat op een bergkam ligt en vanwaar u heel de Chiana-vallei overziet.
Vanuit het agriturismo heeft u een panoramisch uitzicht over de almaar van kleur wisselende heuvels en u kunt van de prachtige zonsondergang genieten, die iedere keer weer anders is.
Het agriturismo ligt bovendien op een ideale plek om alle Toscaanse kunststeden te bezoeken.
Het elegante agriturismo "Podere il Belvedere su Cortona" is een ideale landelijke villa voor families, kinderen van alle leeftijden, stellen, vriendengroepen, en ook voor honden, die hier van harte welkom zijn en onze labrador "Diva" gezelschap kunnen houden.
Rondom het agriturismo ligt een grote tuin van ongeveer 7000 m2, omgeven door rozen, met in het midden een fijn zwembad van 16 bij 8 meter met pergola’s en ligstoelen. Er zijn ook een barbecue en grote tafels en stoelen onder een overkapping voor heerlijke lunches en avondmaaltijden. Verder is er een speelplaats, een pingpongtafel en een overdekte parkeergarage met automatische poort.
In het agriturismo hangen camera’s voor uw veiligheid. Wij bieden geen ontbijt, maaltijden of andere vormen van catering. Het agriturismo "Podere il Belvedere su Cortona" maakt deel uit van het boerenbedrijf “Fattoria di Brolio” en wordt al sinds jaar en dag volledig gerund door ondergetekende, Max Cantoni Marca, die op de Fattoria woont en alles in het werk stelt (hij doet in ieder geval zijn uiterste best!) om ervoor te zorgen dat gasten zich hier thuisvoelen en een heerlijke vakantie doorbrengen in Toscane.