Richiesta di prenotazione

Prijzen en voorwaarden

Directe boeking vanaf de website
 "DIRECTE RESERVERING VANAF DE WEBSITE"

Ontspan net voor Cortona

Accommodatie in appartement met wi-fi, airconditioning, tv, kleine keuken, beddengoed en handdoeken, een eigen parkeerplaats, tuin en zwembad.
Prijs per appartement
Bed and breakfast vanaf € 470,00 per week.
Alleen overnachting vanaf € 400,00 per week.
Reservering:
Tel. n. +39 05751696155 of verzend een  e-mail


De prijzen zijn per appartement en hierbij is inbegrepen

Gas, water en licht, linnengoed en handdoeken, eindschoonmaak, gebruik van de wasmachine, satelliet-tv, wifi, airconditioning, gebruik van het zwembad van begin april tot eind september, inclusief ligstoelen, pergola’s, eettafels en stoelen; mountainbikes, bbq, parkeergarage en speelplaats. Er worden geen kosten gerekend voor het meebrengen van uw hond(en).
Het appartement kan op verzoek en tegen betaling dagelijks worden schoongemaakt.
Wij accepteren alle gangbare creditcards behalve American Express.
In juli en augustus dient u voor minimaal een week te reserveren (van zaterdag tot zaterdag) en krijgt u 5% korting wanneer u twee weken boekt.
In alle andere periodes kunt u voor minimaal twee nachten boeken.
- Wij bieden geen ontbijt, maaltijden of andere vormen van catering.
- Inchecken: vanaf 14:00 uur (komt u later dan 20:00 uur, dan horen wij dat graag van tevoren)
- Uitchecken: uiterlijk 10:00 uur

Algemene voorwaarden en annuleringsbeleid

U kunt als volgt een verblijf boeken in Agriturismo Il Belvedere: - door een e-mail te sturen naar info@arezzobelvedere.it of te faxen naar +39-0575-652132 met uw aankomst- en vertrekdatum en het aantal personen waarvoor u boekt, uw NAW-gegevens, uw telefoonnummer en uw creditcardgegevens (indien u de reservering annuleert, wordt hier het beschuldigde bedrag van afgeschreven).
U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw reservering.
- Indien u korter dan 21 dagen voor de geplande aankomstdatum de reservering annuleert, bent u 50% van het totaalbedrag verschuldigd. Annuleert u korter dan 7 dagen voor de geplande aankomstdatum, dan bent u 75% van het totaalbedrag verschuldigd. Indien u niet annuleert en niet komt, bent u het volledige bedrag verschuldigd.
- Indien u later aankomt of eerder vertrekt dan gepland en uw verblijf dus korter is, bent u evenwel het volledige bedrag verschuldigd.